Portfolio-1

Welkom bij onze portfolio-2, waar we trots onze verschillende vormen van fotografie presenteren. Als fotograaf in provincie Zeeland, streven we ernaar om emoties vast te leggen en unieke momenten te creëren met onze camera. Ontdek hieronder enkele voorbeelden van ons werk.

Middelburg een erg mooie stad met veel oude gebouwen.

Middelburg (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)) is een plaats in de Nederlandse provincie Zeeland, de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en hoofdstad van de provincie. De plaats ligt op het voormalige eiland Walcheren. De stad Middelburg telde

op 1 januari 2021 42.190 inwoners[1]. De gemeente telt 49.214 (31 januari 2022, bron: CBS) en 1016 inwoners per km². Middelburg is het beginpunt van de N57 en ligt aan de A58 en de spoorlijn Roosendaal - Vlissingen. De stad wordt doorsneden

door het Kanaal door Walcheren..

 

Zie verder : Middelburg

 

Zierikzee (Zeeuws: Zurrikzeê) is een stad in de gemeente Schouwen-Duiveland in de Nederlandse provincie Zeeland. De stad telt 11.630 inwoners (1 januari 2021) en is de hoofdplaats en tevens grootste plaats van de gemeente..

Zie verder

 

Stadhuis Veere

Veere

( uitspraak (info / uitleg)) (Zeeuws: (Ter) Veere) is een historische stad op het voormalige eiland Walcheren in de Nederlandse provincie Zeeland. Het ligt ten noordoosten van Middelburg aan het Kanaal door Walcheren en aan het Veerse Meer.

Op 1 januari 2021 telde de stad Veere 1.625 inwoners. Veere is onderdeel van de gelijknamige gemeente Veere.